gastro-projekt

2016

 1. Zaplecze gastronomiczno-konferencyjne hotelu 4* PORT PRASKI -  dokumentacja na Pozwolenie na budowę , Warszawa 

2.Projekt technologii restauracji SUSHI 77 -  budynek "SPIRE C" w Warszawie

3.Projekt technologii restauracji dla uczniów Prywatnego Liceum Ogólnoksztłcącego zlokalizowanego w Wilanowie , Warszawa ul. Św.U. Ledóchowskiej

4.Projekt technologii kuchni dla Domu Spokojnej Starości w Pęcicach

5.Projekt technologii  2 restauracji "Ćma" i "Warszawski Sen" Mateusz Gessler w Warszawie ul.Koszykowa 

6.Projekt technologii zaplecza gstronomiczno-konferencyjnego dla Muzeum Józefa Piłsudskiego w Sulejówku przy ulicy Piłsudskiego

7.Projekt technologii modernizacji kantyny pracowniczej firmy " Loreal " w Kaniach k/Warszawy

8.Projekt technologii Kuchni centralnej dla kompleksu gastronomicznego w Ostródzie , przy projektowanym węźle Ostróda Południe 

9.Kuchnia cateringowa 4500 posiłków    Gdańsk 

10.Projekt technologii gastronomii dla hotelu w Lęborku , ul. Mieszka I 

11.Projekt technologii modernizacji restauracji firmy Google , Warszawa ul.Emilii Plater 53

12.Projekt technologii kuchni cateringowej dla budynku na potrzeby Bursy , Gdańsk ul. Żaglowa 11

13.Projekt technologii zaplecza gastronomiczno-konferencyjnego dla zespołu dwóch hoteli Apart hotel i Ibis w Gdańsku ul.Spichrzowa

14.Projekt technologii kuchni dla hotelu DEO PLAZA  w Gdańsku ul.Chmielna 10-25

15.Projekt technologii zaplecza gastronomiczno-konferencyjnego dla hotelu Rialto ( Bridge) w Warszawie przy ulicy Wilczej 

16.Projekt technologii - wykonawczy dla hotelu MGalery we Wrocławiu przy Placu Katedralnym

 

Strona główna | O firmie | Oferta i OPINIA | Zrealizowane projekty | Kontakt | Najnowsze technologie