gastro-projekt
2016
1. Zaplecze gastronomiczno-konferencyjne hotelu 4* PORT PRASKI - dokumentacja na Pozwolenie na budowę , Warszawa
2.Projekt technologii restauracji SUSHI 77 - budynek "SPIRE C" w Warszawie
3.Projekt technologii restauracji dla uczniów Prywatnego Liceum Ogólnoksztłcącego zlokalizowanego w Wilanowie , Warszawa ul. Św.U. Ledóchowskiej
4.Projekt technologii kuchni dla Domu Spokojnej Starości w Pęcicach
5.Projekt technologii 2 restauracji "Ćma" i "Warszawski Sen" Mateusz Gessler w Warszawie ul.Koszykowa
6.Projekt technologii zaplecza gstronomiczno-konferencyjnego dla Muzeum Józefa Piłsudskiego w Sulejówku przy ulicy Piłsudskiego
7.Projekt technologii modernizacji kantyny pracowniczej firmy " Loreal " w Kaniach k/Warszawy
8.Projekt technologii Kuchni centralnej dla kompleksu gastronomicznego w Ostródzie , przy projektowanym węźle Ostróda Południe
9.Kuchnia cateringowa 4500 posiłków Gdańsk
10.Projekt technologii gastronomii dla hotelu w Lęborku , ul. Mieszka I
11.Projekt technologii modernizacji restauracji firmy Google , Warszawa ul.Emilii Plater 53
12.Projekt technologii kuchni cateringowej dla budynku na potrzeby Bursy , Gdańsk ul. Żaglowa 11
13.Projekt technologii zaplecza gastronomiczno-konferencyjnego dla zespołu dwóch hoteli Apart hotel i Ibis w Gdańsku ul.Spichrzowa
14.Projekt technologii kuchni dla hotelu DEO PLAZA w Gdańsku ul.Chmielna 10-25
15.Projekt technologii zaplecza gastronomiczno-konferencyjnego dla hotelu Rialto ( Bridge) w Warszawie przy ulicy Wilczej
16.Projekt technologii - wykonawczy dla hotelu MGalery we Wrocławiu przy Placu Katedralnym