gastro-projekt
2017-2020
1. Zaplecze konferencyjno-gastronomiczne dla Muzeum Historii Polski w Warszawie .
2. Kantyna dla pracowników firmy DSV w Warszawie .
3. Modernizacja zaplecza restauracji pracowników firmy Google w budynku WFC w Warszawie.
4. Modernizacja zaplecza restauracji pracowników firmy Rossmann w Łodzi.
5. Kantyna dla pracowników firmy Continental na Litwie - Kowno.
6. Modernizacja Kuchni cateringowej dla ZPR w Warszawie
7. Zaplecze konferencyjno-bankietowe dla zespołu 3 hoteli : Premiere Class, Tulip , Kyriad w Gdańsku
8. Restauracja/cafeteria dla pracowników firmy CIC w budynku WARSO II w Warszawie.
9. Zaplecze gastronomiczne dla Park Rozrywki SANTAGO w Mszczonowie pod Warszawą .
10. Zaplecze konferencyjno-bankietowe dla hotelu Jurata 5 *
11. Zaplecze konferencyjno-bankietowe dla hotelu NOBU w Warszawie
12.Zaplecze konferencyjno-bankietowe dla hotelu Intercontinental w Kołobrzegu .
13. Zaplecze konferencyjno-bankietowe dla hotelu Marriott w Gdańsku.
14. Restauracja dla pracowników firmy GOOGLE w budynku HUB w Warszawie .
15. Zaplecze gastronomiczne dla obiektu SYMFONIA VARSOVIA w Warszawie.